Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Στην πλατεία θα δωθούν οι μάχες


Όπως γνωρίζεται πλέον το θέμα της οικονομικής κρίσης και της όλης πολιτικής που ασκείται θα δημιουργήσει νέα δεδομένα, απο εδώ και πέρα το φίδι έχει βγεί απο το χρυσό του αυγό και δαγκώνει...

Έλεγα πριν χρόνια και με ειχαν κατηγορήσει για αυτό  ότι το μέλλον θα έχει ξηρασία και εντάσεις...κάποιοι με χλεύσαν και κάποιοι με στοχοποιήσαν, στα αρχίδια μου όμως ειμαι εδώ και μιλάω σε εσάς που ξέρω οτι κατα βάθος με ζηλεύεται...διότι ποτέ δεν μπαίνω στα δόγματα σας, ποτέ δεν θα ήθελα να γίνω σύντροφος με την έννοια που την έχει δώσει...τώρα εδώ στην μικρή μας την πλατεία θα δωθούν οι νέες μάχες και αυτές δεν θα ειναι πολιτικές και ιδεολογικές όπως μας δείχνουν οι καιροί!!!

Οι μάχες πλέον θα ειναι για την δημοκρατία και για την ελευθερία έκφρασης, για να μπορείς να εκφράζεις ανοιχτά το δικαιώμα της γνώμης σου...ένα πράγμα που σήμερα στο Ελλαδιστάν ειναι δύσκολο διότι ενοχλεί να πείς αυτό που θέλεις...σε στοχοποιούν, σε φακελώνουν και σε υβρίζουν.

Μα θα μου πεις...πάρε μια ξεκάθερη θέση για τους Εθνικιστές που ανεβαίνουν και για τους μπάχαλους...δεν με ενδιαφέρουν αυτοί που κάνουν φασαρία ειναι γνωστό ότι εφόσον στερείς το μέλλον ενός μικροαστού θα γινει φονική μηχανή(το εχει πει και ο Κάρολος Μάρξ) και τότε θα ειναι αργά να ψάξεις για τις πιθανές αιτίες...το γεγονός θα μιλάει απο μόνο του.

Η κατάσταση μοιάζει με έναν  καρκίνο όποιος  έχει μεταλλαχθεί και μολύνει τα πιο παραγωγικά όργανα της Ελληνικής κοινωνίας εδώ και χρόνια και τώρα η θεραπεία που δίνεις ειναι μια τρύπα στο νερό...εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα να έχουμε ακραίες καταστάσεις!!!

Ειναι φυσιολογικό όλο το γεγονός και εσύ που μένεις έκθαμβός και απορημένος πως φτάσαμε ως εδώ εισαι ο χειρότερος γιατί ξέρεις την αλήθεια και απλά βγάζεις τον σκασμό η πηγαινεις μαζί με τον σωρό που σου πλασσάρει την ευκολή λύση η μάχεσαι και αυτό μπορεί να σου στοιχίσει...αλλά η μάχη πρέπει να δωθεί αν θέλουμε ενα καλύτερο κόσμο και ας στεναχωρείς ορισμένους συντρόφους!!!
 

Αφιερωμένο το τραγούδι σε όσους σκέφτονται λίγο διαφορετικά απο την παρακμή !!!

1 σχόλιο:

  1. Η μεγαλύτερη μάχη θα είναι με τον εαυτό σου. Πρέπει να ξεκολήσουμε από το μυαλό μας την ιδέα και τη σκέψη του: τι είναι της μόδας;
    Όλοι τρέχουμε να δούμε νέες δημοσκοπήσεις και λέει ο καθένας για τα αποτελέσματα το κοντό και το μακρύ του. Ακόμα και αληθινές να ήτανε εμείς πρέπει να επιμένουμε σε αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό και άσε τους άλλους να λένε. Πως εξηγεί κάποιος ότι μετά από κάθε εκλογές οι δημοσκόποι προσπαθούν να δικαιολογηθούν για τα προεκλογικά ποσοστά; Δεν έδιναν 22% στο ΠΑΣΟΚ; Τρέχαν μετά το 14 και το 12% να κρυφτούνε ή όχι;. Ελευθερώστε το μυαλό σας και σκεφτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή